Arbejdstid Og Hjemmearbejdsplads

From Open Source Derby
Jump to navigation Jump to search

Find frem til de mest rentable projekter E/F Det Gule Palæ fik tid til de opgaver, der giver værdi

Depositum og indskud Indkaldelse til generalforsamlinger Property Manager - ejer- og andelsboligforening Projektleder - energi og indeklima Om DEAS Ledige stillinger

centre banker og pensionsselskaber, og du får ansvar for din egen portefølje. I nogle teams er der også key account managers tilknyttet kunderne, som har den udfarende rolle ift. kundekontakt og -møder – og på den måde kan du fokusere på de administrative opgaver.

Hjemmearbejdsplads som Property manager/ejendomsadministrator i DEAS Hjemmearbejdsplads som Property manager/ejendomsadministrator i DEAS. Passer det dig godt at arbejde hjemmefra - også på den lange bane?

Vi er de største på markedet og de første med nye tiltag – og det forpligter. Se nogle af vores cases her.Få ansvar for din egen kundeportefølje. Du vil indgå i et team af ejendomsadministratorer og en teamchef. Sammen har vi ansvar for f.eks.

varsler skatter og afgifter ekspederer opsigelser og registrerer erhvervslejekontrakter besvarer mails og telefonopkald fra samarbejdspartnere, driftsledere, varmemestre m.fl. Godt samarbejde og struktur på hverdagen Vi har et godt samarbejde i teamet, bl.a.

Sådan forebygger du skadedyr i din bolig Sådan vedlgeholder du afløb og vandhaner i din bolig

Skift af administrator gav stor besparelse på det årlige honorar Undersøg mulighederne for energitilskud Frederiksberg Centret

Energimærkning af andelsbolig- og ejerforeninger Få overblik over foreningens egentlige forbrug

Fremleje ikke muligt gennem Airbnb Har du tjek på din forsikring?

Orientering af lejere Procedure sikrer effektiv håndtering i tilfælde af brud Overblik over muligheder for økonomisk hjælp til erhvervslejere Vejledning til midlertidig lukning af dine lokaler

Som en del af DEAS kan du stadig være sikker på at udvikle dig – både gennem sparring med dit team samt kurser og uddannelse. "Vi har lært meget af den sidste tid, bl.a. at vi sagtens kan have medarbejdere der ikke er på arbejdspladsen ret ofte, det har gjort os klogere på hvordan vi i fremtiden kan være en mere fleksibel arbejdsplads" fortæller Afdelingschef Pia Juul Kampf.

Opdateret vedligeholdelsesplan for din ejendom Husk at tjekke reglerne for fremleje til fx studerende

Din husleje ændres, når skatter og afgifter justeres 5 gode råd til et godt indeklima i vintervejret

DEAS håndterer anmodninger om indsigt Databehandleraftale sikrer vores kunder

Det betyder, at du bl.a.: writeablog.net udarbejder varme- og driftsregnskaber behandler og betaler fakturaer

Vil du bo på landet eller på en lille ø, og stadig have en karriere i København? Har du stor erfaring som ejendomsadministrator/property manager? Vi sikrer dig naturligvis internet, kontormøbler og materiel, samt grundig introduktion til opgaverne og teamet.

En succesfuld virksomhed i kraftig vækst Du vil blive en del et af Danmarks førende ejendomsforvaltningsselskaber, der administrerer bolig- og erhvervsejendomme samt butikscentre. Vi administrerer 2.200 ejendomme med over 70.000 lejemål i Danmark.

Tilmeld dig nyhedsmailen Hold fast i de gode vaner for affaldssortering

Medarbejderprofiler Faktura- og betalingsbetingelser